Anton Roeterdink Vakfotograaf - Banner

 

 

Workshop: Fotografie met Roofvogels 

 

 Zondag 24 Oktober.

Kosten: € 75,- p.p.  minimaal 20 personenworkshop roofvogels 02
Tijdens de roofvogel fotografie workshop ga je roofvogels en uilen fotograferen in een prachtige omgeving. Je leert niet alleen alles over het natuurlijke gedrag van de dieren, maar ook over fotografie. Een uitdagende en actieve groepsactiviteit voor liefhebbers van natuurfotografie tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje.

Inzicht in gedrag roofvogels en uilen

Je moet natuurlijk eerst meer weten van de roofvogels en uilen om ze goed te kunnen fotograferen. Tijdens de workshop gaat de valkenier je hier alles over vertellen. Bv. over hun natuurlijke gedrag en leefgewoontes. Daardoor kun je hun bewegingen beter voorspellen (en betere foto’s maken!). Je leert eigenlijk het gedrag van de vogel ‘lezen’, zo noemen valkeniers het. In deze workshop leer je hier de fijne kneepjes van.

Na een intensieve instructie door de valkenier krijg je zelf een roofvogel op je workshop roofvogels 03
handschoen. Zo kun je prachtige close-up foto’s van de vogels maken. Ook is er volop gelegenheid om de vogels in hun vlucht en tijdens het landen op een handschoen te fotograferen. Je kunt natuurlijk ook portretfoto’s van de roofvogels maken.

Tips en trucs fotografie

Ben je nog niet helemaal vertrouwd met je digitale camera? Dan is deze fotografie workshop juist iets voor jou! De workshop Roofvogel en Fotografie biedt je de kans om samen met een echte fotografieprofessional de techniek van de digitale fotografie te leren kennen.workshop roofvogels 01

Je leert alles over de functies van je camera en wat je daarmee kunt doen. Alle facetten van de fotografie komen aan bod: belichting, sluitertijd, diafragma, pixels, zoomlens, flitsen, positie, etc. De fotograaf geeft je tips en trucs die je direct kunt toepassen bij het buiten fotograferen van de roofvogels en uilen.

Foto's van deelnemers uit vorige workshop's

Locatie:   Buitenlocatie omgeving Beneden Leeuwen

 
Prijs

De prijs voor het arrangement is € 75,- p.p.
de roofvogel fotografie workshop, koffie/thee met gebak.
Minimaal 20 personen.
Wij informeren je graag over de mogelijkheden.
 

24 Oktober 2010 

13.00u - 15.30u

Aanmeldformulier

Wil je tijdens een bedrijfsuitje ook lunchen, picknicken of dineren? Dat kunnen wij ook voor je organiseren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.